Het 10e Arcener Oktoberfest

Op 20, 21 en 22 oktober gaan we ons 10e Arcener oktoberfest vieren. 10 jaar geleden konden we alleen maar hopen dat dit feest (dat al sinds 1810 bij onze oosterburen gevierd wordt) hier in Limburg zou aanslaan. Maar vanaf het eerste moment is het meteen door het publiek omarmt. Als we terugblikken zijn we samen met Sittard de trendzetters geweest om dit Bayrische feest in Nederland te introduceren. Een feest wat vandaag de dag in heel Nederland gevierd wordt. Iets waar we trots op mogen zijn.

De jubileumeditie belooft een bijzondere te gaan worden. We hebben dit jaar gekozen voor een tweede podium waar verschillende artiesten op zullen treden. De inrichting wordt verfraaid en de beste bands van de afgelopen 10 jaar passeren de revue. De gratis toegankelijke familiedag op zondag wordt elk jaar beter bezocht. Op die dag zijn er activiteiten voor de kleinsten, een artiestenparade en een reünie-optreden van Immerklem (de band waar het 10 jaar geleden allemaal mee begon). Beter kunnen we deze jubileumeditie uiteraard niet afsluiten.

Voor vrijdag en zaterdag zijn kaarten verkrijgbaar bij de VVV kantoren, Hertog Jan Proeverij en via www.oktoberfestarcen.nl/tickets. Zondag is gratis toegankelijk.

10 jaar Arcener Oktoberfest. Dat mag u niet missen!

Meer info: www.oktoberfestarcen.nl