MZB 2018

MIDZOMERAVONDEN IN DE HERTOG JAN PROEVERIJ 2018

In de zomer toveren we de Hertog Jan Proeverij om in de sferen van het strand. Er onstaat aan het begin van dit zomerseizoen een strand met een paar luie ligstoelen, volleybalnet, emmertjes, schepjes, mini zwembadje en uiteraard zomerse bieren. Maar dit is niet alles..... u kunt bij ons op de volgende zaterdagen:

ONBEPERKT SMULLEN....
7-14-21-28 juli, 4-11-18-25 augustus & 1 september

Ook kunt u in 2018 bij ons dus weer genieten van de "Midzomer avonden" met een onbeperkte "Midzomeravond Barbecue" die onze koks voor u zullen bereiden. Heeft u ook geen zin om te koken, geeft u zich dan op voor onze onbeperkte ' Midzomeravond Barbecue'. De barbecue staat voor u aan tussen 17:00 uur en 20:30 uur. Ook met slecht weer! Om de sfeer te verhogen op deze avonden steken wij onze vuurkorven aan, en zijn we tot middernacht geopend.

Prijs volwassenen: €  per persoon
Prijs kinderen: €  per kind (tot 14 jaar)

Reserveren Midzomeravond Barbecue kan via deze link of bel met 077-4739160

ARRANGEMENT MIDZOMER

Speciaal voor de vakantieperiode hebben we een zomers arrangement samengesteld. U wordt ontvangen met verse Limburgse vlaai en een kopje Beukenhorst koffie. Aansluitend brengt u een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij. Na afloop van de rondleiding ontvangt u uw pils rechtstreeks vanuit een 150 meter lange leiding die van de brouwerij, over de weg naar de Hertog Jan Proeverij loopt. Om u nog meer bieren van Hertog Jan te laten proeven ontvangt u een proefplankje met 4 Hertog Jan bieren in combinatie met een heerlijk bittergarnituur. Vanaf 17:00 uur kunt u aanschuiven bij de onbeperkte Midzomeravond Barbecue*.
(als u geen proefplankje neemt of nog geen 18 bent wordt er € 7,50 van de prijs in mindering gebracht)

Prijs volwassenen: €  per persoon inclusief Midzomeravond Barbecue*
Prijs volwassenen: €  per persoon inclusief Keuzemenu 1
Prijs kinderen: €  per kind (tot 14 jaar)
(inclusief Limburgse vlaai met frisdrankje, rondleiding met frisdrankje, bittergarnituur, Midzomeravond Barbecue*, kinderhoofdgerecht met kinderijsje)

*deze zijn alleen op 7-14-21-28 juli, 4-11-18-25 augustus & 1 september te boeken ander dagen ontvangt u Keuzemenu 1

Reserveren voor het Midzomerarrangement kan via deze link of bel met 077-4739160