Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for 37 visual37 visual

Kerstevent Hertog Jan

16 december 2023 t/m 17 december 2023

Op 16 en 17 december organiseert de Hertog Jan Brouwerij een speciaal Kerstevent van 10.30-19.00 uur. Je bent dan vanaf 11.00 uur ook van harte welkom bij de Hertog Jan Proeverij voor een hapje en een drankje of zelfs voor een heerlijke winterse barbecue in kerstsfeer vanaf 17.00 uur.

Winterse dagen bij de Hertog Jan Proeverij

Voor velen is het het allerleukste mooiste seizoen van het jaar, de winter. In de winter is het wel koud, maar dat mag de pret niet drukken op het Hertog Jan kerstevent.

HERTOG JAN PROEVERIJ
Natuurlijk zijn we op beide dagen ook op het event aanwezig zoals je hier onder kan lezen. Maar mocht je tijdens het event even lekker bij ons voor de openhaard willen zitten of even lekker willen genieten van de gezellige sfeer in de Proeverij dan kan dat natuurlijk ook. Buiten onze normale kaart om hebben we iets verzonnen voor de echte Hertog Jan fans. We serveren deze dagen speciale proefplankjes met diverse oude Grand Prestiges en proefplankjes met vatgerijpt. Welke bieren dat zijn houden we nog even voor ons zelf.

We zijn deze dagen geopend vanaf 11:00 uur. Reserveren is wenselijk.

KERSTEVENT BIJ DE BROUWERIJ
Geniet in het weekeind van 16 en 17 december van exclusieve smaken in een sfeervolle ambiance. Een van de hoogtepunten op dit evenement is natuurlijk een bezoekje aan de mobiele brouwerij Meesterbrouwer Micha Peute presenteert daar met Nestorbrouwer Gerard van de Broek en proefbrouwer Rob Ulijn een exclusief bier. Welke smaak dat is, blijft tot het evenement nog een verrassing.

Er is natuurlijk nog veel meer op het Kerstevent te doen om van te genieten. Zo staan wij ook op de Kerstmarkt met onze bekende Smokkelkoffie en andere warme dranken. Maar ook met twee heerlijke soepen. Verder kun je genieten van diverse chocolade bonbons met smaken van diverse Hertog Jan bieren. Maar ook heerlijke kazen, die je perfect kunt combineren met het beste uit brouwerij. En je kunt er natuurlijk ook leuke kerst geschenken kopen.

Verder staat er een Photobooth, graveerder en kun je uiteraard genieten van diverse Hertog Jan bieren en diverse gerechten. Ook kun je een mooie rondleiding boeken door de brouwerij.


Placeholder for BarbecueBarbecue

WINTERSE BARBECUE OP BIG GREEN EGG, 16 en 17 december vanaf 17.00 uur

Beide avonden serveren we vanaf 17.00 uur in onze sfeervol ingerichte kersttent een winterse barbecue in kerstsfeer met o.a. boerenmoos (stamppot), wortelenstamppot, langzaam gegaard stoofvlees, pulled pork, Limburgse braadworst, hamburgers, champignons met kruidenboter in een jasje van zilverfolie en nog veel meer lekkers. Ook zorgen we voor een aantal heerlijke salades zoals rode en witte kool salade, zoete aardappelsalade en bijpassende sauzen. Het vlees wordt bereid op de geweldige Big Green Egg's.

Reserveer is een must, we hebben slechts een beperkt aantal tafels.
Ondanks de heaters kan het toch nog koud zijn in de kersttent, neem daarom voor de zekerheid een warme jas mee.

De prijs voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar bedraagt € 22,50 p.p.
Kinderen van 12 en 13 jaar € 13,90 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 9,90 p.p.
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372