Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for IMG 1280IMG 1280

Ultieme winterse Bier & BBQ beleving (vanaf 20 personen)

01 december 2022 t/m 28 februari 2023
Lange koude nachten, korte donkere dagen....het is winter! Tijd dus voor een portie warmte, Limburgse verbroedering én gezelligheid.


Laat je culinair en avondvullend verwennen door onze master BBQ-chef. Terwijl hij je meer vertelt over de winterse en bourgondische gerechten van de Green Egg, geniet jij - samen met vrienden, familie of collega's - en vieren jouw smaakpapillen hoogtij.
Tel hier een bijpassend Hertog Jan speciaal bier met uitleg, vuurkorven en winterse sferen bij op.... en daar issie: de ultieme bourgondische winterbeleving!

Wat staat er op het menu?


Het belooft een avondvullend programma te worden, waarbij veel aandacht en liefde wordt besteed aan iedere gang.

We starten met een heerlijke knoflooksoep van gepofte knoflook.

Aansluitend serveert onze Master BBQ-chef de volgende winterse gerechten en zal hij jullie meenemen in de bereiding en uitleg van zijn keuzes:

*WarmgerookteZalmlende; bereid op een houten plank, die gedrenkt is in Hertog Jan Karakter bier. In combinatie met de lemon, pepper en garlic kruidenmix is dit een ware smaakexplosie.

*KlassiekeMoinkballs; deze heerlijke rundergehaktballen gecoat in spek worden indirect gerookt en gegaard. Op het laatst worden ze afgelakt met onze winterbier barbecue saus, wat een bijzondere smaak teweegbrengt. Een absolute aanrader in combinatie met onze friszoete Hete Bliksem.

*Winterse kruidige Spareribs; deze sticky ribs zijn botermals van binnen. Na een rook treatment, verdienen ze een rustmomentje waarin ze worden afgelakt met onze befaamde Vatgerijpt saus.

*Kipknots Lollipops; van de grill en gedipt in Jägermeister saus....om je vingers bij af te likken!

Deze gerechten worden gecompleteerd met rodekoolsalade en andere winterse salades, gepofte aardappel met een botersaus van knoflook en spek, gegrilde maiskolven gesmoord in boter met paprikakruiden, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes.

Bij de 4 winterse barbecue gerechten serveren wij een bijpassend Hertog Jan speciaal bier. Deze foodpairing is samengesteld ism onze huis zytholoog. Uiteraard zullen we ook de bieren verhalend toelichten, wat de totale bier- en foodbeleving compleet maakt.

*Als klapper op de vuurpijl sluiten we de barbecue in stijl af met S'mores; een onweerstaanbaar lekkere mix van biscuit met gesmolten chocolade en marshmallows. Deze worden afgeblust met espresso en caramelsaus.
Tip: onze hartverwarmende Smokkelkoffie gaat uitstekend samen met dit nagerecht.

Overige informatie:

Deze beleving vindt plaats onder de nieuwe stretchtent die sfeervol is ingericht en verwarmd is met heaters en dekentjes. Denk er zelf aan om warm gekleed te komen.
Dit event is NIET te boeken op zaterdagen.
Te boeken in de periode december 2022 t/m februari 2023.
Vanaf 20 personen te boeken
Tijdsduur: 2,5 - 3 uur
Prijs op aanvraag
Ook mogelijk zonder bierproeverij
Bij heel slecht weer gaan we deze beleving in overleg naar binnen verplaatsen.

Interesse? Stuur een mail naar info@hertogjanproeverij.nl of bel T. 077-4739160.

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372