Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for Smokkelen 2Smokkelen 2

GPS Smokkeltocht - vanaf 2 personen

vanaf
29,00 p.p.
vanaf
2 pers.
duur
ca 4 uur

Kom meer te weten over de smokkelhistorie hier in het grensgebied. Naast de trieste verhalen, zijn er ook hele mooie en grappige verhalen. In deze interactieve tocht, gewapend met telefoon, neem je een kijkje in de geschiedenis.

In het kort

Deze route is in samenwerking met Louis Reutelingsperger gemaakt. Zijn opa had een rijk smokkelverleden en wij zijn erg blij dat Louis hem vroeger aan de lippen hing. Wij vonden dat deze verhalen een podium verdienden en hebben deze verpakt in deze Smokkelroute.

Wat kun je verwachten?

1. Start met een heerlijke Brouwerslunch* en leg een goede bodem voor de leuke en interactieve wandeltocht. De volwassenen sluiten de lunch af met onze legendarische smokkelkoffie.

2. Tijdens deze interactieve wandeltocht van 9 km is samenwerken van groot belang! Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze in het prachtige natuurschoon van Arcen.

*De Brouwerslunch bestaat uit: bruin en wit oerbrood met divers hartig en zoet beleg, een Bourgondiër kroket en heerlijke soep uit de ketel. De kinderen t/m 12 jaar kunnen genieten van een heerlijke pannenkoek.

Placeholder for Smokkelkoffie kopieSmokkelkoffie kopie

Goed om te weten

  • Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel en neem ook een powerbank mee.
  • Zorg voor goede wandelschoenen en neem een flesje water mee.
  • LET OP: Helaas is dit spel NIET te spelen op een Huawei telefoon. Dit heeft te maken met het besturingssysteem.
Arrangement reserveren

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372