Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for Image0 4 kopie 2Image0 4 kopie 2

Ultieme Lente BBQ- met bierbeleving - vanaf 20 personen

vanaf
70,95 p.p.
vanaf
20 pers.
duur
ca 3-4 uur
(uitsluitend te boeken van april t.e.m. juni en niet op zaterdag)

!! Ook zonder rondleiding te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 15,95 (voor volwassenen) in mindering gebracht. Voor de BOB wordt 17,50€ p.p. in mindering gebracht !!


Wat staat er op het menu?


Het belooft een dag/avondvullend programma te worden. Na de rondleiding ontvangen we jullie op ons terras onder de gezellige stretchtent.

Terwijl de Master BBQ-chef je meer vertelt over de frisse lente-geinspireerde en bourgondische gerechten van de Green Egg, geniet jij - samen met vrienden, familie of collega's - en vieren jouw smaakpapillen hoogtij.
Tel hier een bijpassend Hertog Jan speciaal bier met uitleg en winterse sferen bij op.... en daar issie: de ultieme bourgondische winterbeleving!

We starten met een frisse Gazpacho.

Aansluitend serveert onze Master BBQ-chef de volgende gerechten en zal hij jullie meenemen in de bereiding en uitleg van zijn keuzes:

*Warmgerookte Zalmlende met limoen en dille; bereid op een houten plank, die gedrenkt is in Hertog Jan Weizener.

*Picanha; tot de perfectie traag gegaard.

*Zonnig gekruide Spareribs; deze sticky ribs zijn botermals van binnen. Na een rook treatment, verdienen ze een rustmomentje waarin ze worden afgelakt met onze befaamde Vatgerijpt saus.

*Kipknots Lollipops; met piri piri....om voorzichtig je vingers bij af te likken!

Deze gerechten worden gecompleteerd met diverse salades, gepofte aardappel met zure room, gegrilde maiskolven gesmoord in boter, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes.

*Als klapper op de vuurpijl sluiten we de barbecue in stijl af met Gegrilde ananas ;

Bij de 4 lente barbecue gerechten serveren wij een bijpassend Hertog Jan speciaal bier. Deze foodpairing is samengesteld ism onze huis zytholoog. Uiteraard zullen we ook de bieren verhalend toelichten, wat de totale bier- en foodbeleving compleet maakt.

Arrangement reserveren

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372