Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for Vintique image 3d81b8f9dd35374758d5fe391d40721fVintique image 3d81b8f9dd35374758d5fe391d40721f

Winterse BBQ en bierbeleving - vanaf 20 personen

vanaf
75,00 p.p.
vanaf
20 pers.
duur
ca. 2,5-3 uur

Na de rondleiding ontvangen we jullie bij de verwarmde tent (met heaters) omringd door sfeervolle vuurkorven. Terwijl de Master BBQ-chef meer vertelt over de gerechten van de Green Egg, geniet jij - samen met vrienden, familie of collega's - en vieren jouw smaakpapillen hoogtij. Tel hier per gerecht een bijpassend Hertog Jan speciaal bier met uitleg en winterse sferen bij op en beleef de ultieme bourgondische winterbeleving!

Wat staat er op het menu?

We starten met een heerlijke knoflooksoep van gepofte knoflook. Aansluitend serveert onze Master BBQ-chef de volgende winterse gerechten en zal hij jullie meenemen in de bereiding en uitleg van zijn keuzes:

*Warmgerookte Zalmlende; bereid op een houten plank, die gedrenkt is in Hertog Jan Winterbier. In combinatie met de lemon, pepper en garlic kruidenmix is dit een ware smaakexplosie. Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Winterbier.
*Klassieke Moinkballs; deze heerlijke rundergehaktballen gewikkeld in een sjaal van spek, worden indirect gerookt en gegaard. Op het laatst worden ze afgelakt met onze karakterbier barbecue saus, wat een bijzondere smaak teweegbrengt. Een absolute aanrader in combinatie met onze friszoete Hete Bliksem. Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Grand Prestige.
*Winterse kruidige Spareribs; deze sticky ribs zijn botermals van binnen. Na een rook treatment, verdienen ze een rustmomentje waarin ze worden afgelakt met onze befaamde Vatgerijpt saus. Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Weizener.
*Kipknots Lollipops; van de grill en gedipt in Jägermeister saus....om je vingers bij af te likken! Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Tripel.

Als klapper op de vuurpijl sluiten we de barbecue in stijl af met S'mores; een onweerstaanbaar lekkere mix van biscuit met gesmolten chocolade en marshmallows. Deze worden afgeblust met espresso en caramelsaus. Tip: onze hartverwarmende Smokkelkoffie gaat uitstekend samen met dit nagerecht.

Bijpassend winters buffet
met o.a.: winterse salades, rodekoolsalade, gepofte aardappel met een spek/kaassaus, gegrilde maiskolven gesmoord in boter met paprikakruiden, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes.

Per hoofdgerecht serveren wij telkens een bijpassend Hertog Jan speciaal bier. Deze foodpairing is samengesteld ism onze huis zytholoog. Onze Master BBQ-chef zal de bieren verhalend toelichten, wat de totale bier- en foodbeleving compleet maakt. Het is ook mogelijk om de toelichting te laten verzorgen door een deskundige zytholoog (deze huren we speciaal in voor jullie gezelschap). Je kunt deze bijboeken à € 200,00 voor een avondvullend programma.

Dit complete programma is ook te boeken zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij. Op bovenstaande prijs wordt dan € 15,95 in mindering gebracht. Voor de BOB wordt € 15,00 p.p. in mindering gebracht i.vm. de proeverij waar ze niet aan mogen deelnemen!! Dit arrangement is uitsluitend te boeken van december t/m eind februari en niet op zaterdagen. Zorg wel voor warme kleding want het kan koud zijn buiten!

Arrangement reserveren

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372