Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for Vintique imageVintique image

Ultieme winterse BBQ- en bierbeleving - vanaf 20 personen

vanaf
70,95 p.p.
vanaf
20 pers.
duur
ca 3-4 uur
(uitsluitend te boeken van december t/m eind februari en niet op zaterdag)

Ook te boeken zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij! Op bovenstaande prijs wordt dan € 15,95 in mindering gebracht. Voor de BOB wordt € 17,50 p.p. in mindering gebracht i.vm. de proeverij waar ze niet aan mogen deelnemen!!


Wat staat er op het menu?


Het belooft een dag/avondvullend programma te worden. Na de rondleiding ontvangen we jullie tussen de vuurkorven en schuiven jullie aan tafel onder de verwarmde tent.

Terwijl de Master BBQ-chef je meer vertelt over de winterse en bourgondische gerechten van de Green Egg, geniet jij - samen met vrienden, familie of collega's - en vieren jouw smaakpapillen hoogtij.
Tel hier een bijpassend Hertog Jan speciaal bier met uitleg en winterse sferen bij op.... en daar issie: de ultieme bourgondische winterbeleving!

We starten met een heerlijke knoflooksoep van gepofte knoflook.

Aansluitend serveert onze Master BBQ-chef de volgende winterse gerechten en zal hij jullie meenemen in de bereiding en uitleg van zijn keuzes:

*Warmgerookte Zalmlende; bereid op een houten plank, die gedrenkt is in Hertog Jan Winterbier. In combinatie met de lemon, pepper en garlic kruidenmix is dit een ware smaakexplosie.

*Klassieke Moinkballs; deze heerlijke rundergehaktballen gewikkeld in een sjaal van spek, worden indirect gerookt en gegaard. Op het laatst worden ze afgelakt met onze karakterbier barbecue saus, wat een bijzondere smaak teweegbrengt. Een absolute aanrader in combinatie met onze friszoete Hete Bliksem.

*Winterse kruidige Spareribs; deze sticky ribs zijn botermals van binnen. Na een rook treatment, verdienen ze een rustmomentje waarin ze worden afgelakt met onze befaamde Vatgerijpt saus.

*Kipknots Lollipops; van de grill en gedipt in Jägermeister saus....om je vingers bij af te likken!

Deze gerechten worden gecompleteerd met rodekoolsalade en andere winterse salades, gepofte aardappel met een spek/kaassaus, gegrilde maiskolven gesmoord in boter met paprikakruiden, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes.

*Als klapper op de vuurpijl sluiten we de barbecue in stijl af met S'mores; een onweerstaanbaar lekkere mix van biscuit met gesmolten chocolade en marshmallows. Deze worden afgeblust met espresso en caramelsaus.
Tip: onze hartverwarmende Smokkelkoffie gaat uitstekend samen met dit nagerecht.

Bij de 4 winterse barbecue gerechten serveren wij een bijpassend Hertog Jan speciaal bier. Deze foodpairing is samengesteld ism onze huis zytholoog. Uiteraard zullen we ook de bieren verhalend toelichten, wat de totale bier- en foodbeleving compleet maakt.

Arrangement reserveren

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372