Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for KluifavondKluifavond

Barbecue's voor groepen, vanaf 20 personen

Een bourgondische barbecue zoals Hertog Jan van Brabant die vast ook ooit bedoeld heeft; voor échte levensgenieters! Vers vlees van topkwaliteit, een rijkelijk gevuld buffet en de gezellige sfeer zorgen voor een smaakvolle en heerlijke avond.

Brouwers barbecue (vanaf 20 personen) € 27,50 p.p.

Met dit arrangement heb je garantie op een heerlijke avond!

Onze Brouwers Barbecue bestaat uit de volgende gerechten: Sparerib, Vispapillot, Limburgse braadworst, Hamburger en Drumsticks, stokbrood met kruidenboter, drie verschillende salades en twee sauzen.

Jullie mogen zelf de Grillmaster uithangen. Vanaf 40 personen helpen we jullie graag -met een kok- uit de brand.
We kunnen op aanvraag ook vegetarische gerechten aanbieden of halal voor € 2,50 p.p. extra.

Indien het niet mogelijk is ivm weersomstandigheden om buiten te eten, dan serveren we het Hertog Jan Buffet.

* LET OP! Duur van een barbecue is maximaal 1,5 uur i.v.m de hygiënecode. Met slecht weer of grote drukte is er een kans dat u samen met meerdere groepen geniet van uw barbecue. In dit geval zullen onze koks de barbecue verzorgen en kunt u zorgeloos genieten. Deze barbecue is uitsluitend te boeken van april t/m september.

Placeholder for Vintique image 3d81b8f9dd35374758d5fe391d40721fVintique image 3d81b8f9dd35374758d5fe391d40721f

Ultieme Winterse BBQ- en bierbeleving (v.a. 20 personen) € 75,00 p.p.

Na de rondleiding ontvangen we jullie bij de verwarmde tent (met heaters) omringd door sfeervolle vuurkorven. Terwijl de Master BBQ-chef meer vertelt over de gerechten van de Green Egg, geniet jij - samen met vrienden, familie of collega's - en vieren jouw smaakpapillen hoogtij. Tel hier per gerecht een bijpassend Hertog Jan speciaal bier met uitleg en winterse sferen bij op en beleef de ultieme bourgondische winterbeleving!

Wat staat er op het menu?

We starten met een heerlijke knoflooksoep van gepofte knoflook. Aansluitend serveert onze Master BBQ-chef de volgende winterse gerechten en zal hij jullie meenemen in de bereiding en uitleg van zijn keuzes:

*Warmgerookte Zalmlende; bereid op een houten plank, die gedrenkt is in Hertog Jan Winterbier. In combinatie met de lemon, pepper en garlic kruidenmix is dit een ware smaakexplosie. Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Winterbier.
*Klassieke Moinkballs; deze heerlijke rundergehaktballen gewikkeld in een sjaal van spek, worden indirect gerookt en gegaard. Op het laatst worden ze afgelakt met onze karakterbier barbecue saus, wat een bijzondere smaak teweegbrengt. Een absolute aanrader in combinatie met onze friszoete Hete Bliksem. Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Grand Prestige.
*Winterse kruidige Spareribs; deze sticky ribs zijn botermals van binnen. Na een rook treatment, verdienen ze een rustmomentje waarin ze worden afgelakt met onze befaamde Vatgerijpt saus. Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Weizener.
*Kipknots Lollipops; van de grill en gedipt in Jägermeister saus....om je vingers bij af te likken! Bij dit gerecht hoort een Hertog Jan Tripel.

Als klapper op de vuurpijl sluiten we de barbecue in stijl af met S'mores; een onweerstaanbaar lekkere mix van biscuit met gesmolten chocolade en marshmallows. Deze worden afgeblust met espresso en caramelsaus. Tip: onze hartverwarmende Smokkelkoffie gaat uitstekend samen met dit nagerecht.

Bijpassend winters buffet
met o.a.: winterse salades, rodekoolsalade, gepofte aardappel met een spek/kaassaus, gegrilde maiskolven gesmoord in boter met paprikakruiden, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes.

Per hoofdgerecht serveren wij telkens een bijpassend Hertog Jan speciaal bier. Deze foodpairing is samengesteld ism onze huis zytholoog. Onze Master BBQ-chef zal de bieren verhalend toelichten, wat de totale bier- en foodbeleving compleet maakt.

De prijs van dit complete arrangement bedraagt € 75,00 p.p. Uitsluitend te boeken van december t/m eind februari en niet op zaterdag. Het complete programma duurt ca. 2,5-3 uur.

Het is ook mogelijk om de toelichting te laten verzorgen door een deskundige zytholoog (deze huren we speciaal in voor jullie gezelschap). Je kunt deze bijboeken à € 200,00 voor een avondvullend programma.

Dit complete programma is ook te boeken zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij. Op bovenstaande prijs wordt dan € 15,95 in mindering gebracht. Voor de BOB wordt € 15,00 p.p. in mindering gebracht voor de bierproeverij waar ze niet aan mogen deelnemen!! Dit arrangement is uitsluitend te boeken van december t/m eind februari en niet op zaterdagen. Zorg wel voor warme kleding want het kan koud zijn buiten!

Placeholder for IMG 2899 3d81b8f9dd35374758d5fe391d40721fIMG 2899 3d81b8f9dd35374758d5fe391d40721f

Midzomeravond Barbecue 2.0 !!!

Zomers genieten

Iedere zaterdag van 6 juli t/m 31 augustus 2024. Onze populaire jaarlijks terugkerende Midzomer Barbecue zit in een nieuw jasje. Vanaf deze zomer zorgen onze nieuwe Big Green Eggs voor een nog intensere barbecuesmaak.

Kom deze zomer onthaasten op ons ruime gezellige overdekt terras. Beentjes onder tafel, een goed glas Hertog Jan bier, heerlijk vlees en vis van de grill, zomerse muziek, sfeervolle verlichting...hét ultieme vakantiegevoel! En door onze sfeervolle stretchtent weersbestendig!

Onze koks steken elke zaterdagavond van 18.00 uur tot 20.30 uur de barbecue aan en iedereen kan onbeperkt smullen voor een vriendelijke prijs. Een tafel reserveren kan vanaf 17:00 uur.

We ontvangen jullie met een broodplankje.

Het BBQ-buffet bestaat uit de volgende gerechten: Grieks gemarineerde drumsticks, Frikandel Burnt Ends, Vispapillot, Hamburgers, Gemarineerde Procureurlapjes, Limburgse worst, parelcouscoussalade, pastasalade, komkommersalade, watermeloensalade, aardappelsalade, maïskolven, diverse sausjes, heerlijk brood en kruidenboter.

Na de barbecue kan je nog tot middernacht van het bourgondische leven genieten én van de lekkere bieren.

Prijzen:
Kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen € 22,50
Kinderen 12 en 13 jaar € 13,90
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 9,90
Kinderen < 4 jaar gratis

Reserveren is een must!

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372