Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for KluifavondKluifavond

Barbecue's voor groepen (v.a. 20 personen)

Een bourgondische barbecue zoals Hertog Jan van Brabant die vast ook ooit bedoeld heeft; voor échte levensgenieters! Vers vlees van topkwaliteit, een rijkelijk gevuld buffet en de gezellige sfeer zorgen voor een smaakvolle en heerlijke avond.

Brouwers barbecue (vanaf 20 personen) € 24,50 p.p.

Met dit arrangement heb je garantie op een heerlijke avond!

Onze Brouwers Barbecue bestaat uit de volgende 5 stukken vlees per persoon:

  • Sparerib
  • Vispapillot
  • Limburgse braadworst
  • Hamburger
  • Chickenwings
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Drie verschillende salades ca. 350 gram
  • Twee sauzen

Jullie mogen zelf de Grillmaster uithangen. Vanaf 40 personen helpen we jullie graag -met een kok- uit de brand.

Extra bij te boeken bij het Barbecue arrangement:
Satésaus € 1,00 per persoon
Groentespies € 2,00 per stuk

Indien het niet mogelijk is ivm weersomstandigheden om buiten te eten, dan serveren we het Hertog Jan Buffet.

* LET OP! Duur van een barbecue is maximaal 1,5 uur i.v.m de hygiënecode. Met slecht weer of grote drukte is er een kans dat u samen met meerdere groepen geniet van uw barbecue. In dit geval zullen onze koks de barbecue verzorgen en kunt u zorgeloos genieten.

Placeholder for Vintique imageVintique image

Ultieme Winterse BBQ- en bierbeleving (v.a. 20 personen) € 70,95 p.p.

Wat staat er op het menu?

Het belooft een dag/avondvullend programma te worden. Na de rondleiding ontvangen we jullie tussen de vuurkorven en schuiven jullie aan tafel onder de verwarmde tent.

Terwijl de Master BBQ-chef je meer vertelt over de winterse en bourgondische gerechten van de Green Egg, geniet jij - samen met vrienden, familie of collega's - en vieren jouw smaakpapillen hoogtij. Tel hier een bijpassend Hertog Jan speciaal bier met uitleg en winterse sferen bij op.... en daar issie: de ultieme bourgondische winterbeleving!

We starten met een heerlijke knoflooksoep van gepofte knoflook.
Aansluitend serveert onze Master BBQ-chef de volgende winterse gerechten en zal hij jullie meenemen in de bereiding en uitleg van zijn keuzes:

*Warmgerookte Zalmlende; bereid op een houten plank, die gedrenkt is in Hertog Jan Winterbier. In combinatie met de lemon, pepper en garlic kruidenmix is dit een ware smaakexplosie.

*Klassieke Moinkballs; deze heerlijke rundergehaktballen gewikkeld in een sjaal van spek, worden indirect gerookt en gegaard. Op het laatst worden ze afgelakt met onze karakterbier barbecue saus, wat een bijzondere smaak teweegbrengt. Een absolute aanrader in combinatie met onze friszoete Hete Bliksem.

*Winterse kruidige Spareribs; deze sticky ribs zijn botermals van binnen. Na een rook treatment, verdienen ze een rustmomentje waarin ze worden afgelakt met onze befaamde Vatgerijpt saus.

*Kipknots Lollipops; van de grill en gedipt in Jägermeister saus....om je vingers bij af te likken!

Deze gerechten worden gecompleteerd met rodekoolsalade en andere winterse salades, gepofte aardappel met een spek/kaassaus, gegrilde maiskolven gesmoord in boter met paprikakruiden, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes.

*Als klapper op de vuurpijl sluiten we de barbecue in stijl af met S'mores; een onweerstaanbaar lekkere mix van biscuit met gesmolten chocolade en marshmallows. Deze worden afgeblust met espresso en caramelsaus.

Tip: onze hartverwarmende Smokkelkoffie gaat uitstekend samen met dit nagerecht.

Bij de 4 winterse barbecue gerechten serveren wij een bijpassend Hertog Jan speciaal bier. Deze foodpairing is samengesteld ism onze huis zytholoog. Uiteraard zullen we ook de bieren verhalend toelichten, wat de totale bier- en foodbeleving compleet maakt.

De prijs van dit complete arrangement bedraagt € 70,95 p.p. Uitsluitend te boeken van december t/m eind februari en niet op zaterdag. Het complete programma duurt ca. 2,5-3 uur.

Ook te boeken zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij! Op bovenstaande prijs wordt dan € 15,95 in mindering gebracht. Voor de BOB wordt € 17,50 p.p. in mindering gebracht i.vm. de proeverij waar ze niet aan mogen deelnemen!!

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372