Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for Hertog Jan Proeverij terrasHertog Jan Proeverij terras

Nieuwe terrasplannen

We kijken er enorm naar uit, maar gelukkig is het al bijna zover. Begin februari gaat de schop in de grond en komt er een nieuw buitenterras!

Het plan is om de look & feel van binnen geheel naar buiten door te trekken. Denk hierbij aan staal, hout en koper; kortom de stijl van Hertog Jan.

Graag nemen we je in vogelvlucht even mee in onze plannen.

We starten met fase 1:

De ingang wordt verlegd naar het midden en de parkeerplaats wordt opnieuw beklinkerd. Een leuk weetje is dat je vanuit de lucht gezien (met een beetje fantasie) een brouwketel ziet in de contouren.

Het terras wordt opnieuw beklinkerd en we hebben inmiddels diep in onze buidel getast om nieuw meubilair aan te schaffen. We gaan hier een onderscheid maken tussen een borrel/ lounge terras en een eet/ borrel terras. Het wordt een prachtig geheel (al zeggen we het zelf ;) waarbij er een leuke speelsheid zit in de variatie van de stoelen, bankjes en de hoogtes hiervan.

Daarnaast gaan we een Hoptuin creëren voor grote groepen. Op deze mooie plek krijg je het gevoel alsof je je in Frankrijk tussen de wijngaarden waant, maar dan in Arcen tussen de hopranken.

Dit is in grote lijnen hetgeen wat we nu gaan doen. Uiteraard komt hier nog veel meer bij kijken, zoals sfeerverlichting, gadgets, open haarden en terras dividers. Hierbij laten we de houten biervaten en -fusten natuurlijk niet ongemoeid.

Fase 2 omhelst het achterterras. Hier kunnen we mee beginnen als precies duidelijk is hoe de dijk gaat lopen. We zien enorm veel potentie door te gaan werken met de hoogteverschillen die deze waterkering met zich meebrengt. De plannen hiervoor liggen reeds op de plank, maar zullen we op een later tijdstip met je delen. Wordt dus vervolgd…

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372