Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372

Placeholder for TerrasweerTerrasweer

Terrasweer

De dagen worden langer, de zon laat zich steeds meer zien en de natuur begint weer volop in bloei te komen. Voor ons hèt teken dat we snel weer massaal buiten kunnen vertoeven.

Wat kijken we er weer naar uit om samen met jullie in de buitenlucht te genieten van het zonnetje dat ons verwarmt. Jullie onderwijl nippend van een heerlijk glas Hertog Jan bier met een bijpassend hapje of een bourgondisch diner en wij die jullie thuis laten voelen en laten genieten. Tja, verschil moet er zijn ;), maar dat verschil maken we met alle liefde. Want als jullie tevreden zijn en met volle teugen hebben genoten, dan hebben wij dat ook!

Momenteel zijn we volop bezig om ons terras seizoensklaar te krijgen en de eerste rasse schreden zijn gezet. Heel blij zijn we met ons nieuwe meubilair, waarbij we de stijl van binnen door hebben getrokken naar buiten. Dit is slechts één van de vele veranderingen die gaan plaatsvinden. Laat je verrassen met een bezoek aan ons gezellige bier- een eetcafé of (als de zon volop schijnt!) op ons ruime terras.

Wat wil je reserveren of boeken?

Bel: +31 (0)77-4739160
Mail: info@hertogjanproeverij.nl
App: +31638905372